2008. december 10., szerda

Led class a Mandalában, tea Sheshadrival

Tegnap reggel, váratlanul a szokásos „Mysore style” helyett, belefutottunk egy Led class-ba (vezetett óra a, „Mysore style”-ban viszont mindenki a saját ütemében hajtja végre az szériát). Sokan ki is hullottak, mivel most Sheshadri Mester számolta a légzést, nem volt lehetőség lógásra vagy a nem kedvelt ászanák kihagyására. A végére mindenki örömmel feküdt hanyatt és tárta szét kezeit, lábait, sokkal nehezebb óra volt, mint egy „sima” Mysore-i. A derekam meg is sínylette, a szokásos helyen elkezdett tompán fájni, valamit rosszul csináltam...



Az óra utáni BB Canteen-i teánál váratlanul megjelent a „kis indiai” és Tőle szokatlan módon elfogyasztott velünk egy teát. Nagyon jó alkalom volt szóba elegyedni Vele! Azon kívül, hogy egy rendkívüli jógaoktató, zavarba ejtően szerény ember, valószínűleg ennek is köszönheti népszerűségét. Minden reggel biciklivel jár be és mint a beszélgetésünkből kiderült heti 3x óra után lekerekezik a 20km–re található családi birtokra, földet művelni! Na ezt kapd ki!!! Hihetetlen!


A sötét bőrű a Mester, jobb széle, fehér ing!


Itt meg a bal!

Ma már csak a délutáni „Back bending”-órán tudtam megjelenni, a derekam eléggé bekavart, a reggeli Ashtangát kihagytam. A többiek mesélték, hogy holnap óra után, kötelező jelleggel meg vagyunk hívva egy teára a Sheshardi familiához!!!! Holnap bár hogy is leszek biztos megyek reggel!

Nincsenek megjegyzések: