2008. december 2., kedd

2008 december 2. Kedd

Hajnali fél 6, a Mandala még zárva. Jó páran várjuk, ásítozva, lépcsőn ülve a nyitást. 10 perc elteltével, megérkezik a Mester két keréken, de nem ám az Indiában oly divatos motorral, hanem egy ütött kopott, rozsdás biciklivel. Szimpla fehér inget, barna nadrágot visel, teljesen egyszerű átlagember benyomását kelti (sőt még annál is egyszerűbb), pedig nem az. Tetszik, hogy ilyen visszafogottan nyomja, de akkor mire költi azt a rengeteg lét, amit beszednek tőlünk??? Amúgy semmi közöm hozzá, de azért mégis kíváncsi lennék rá!
Azt gondoltam, hogy Ö és családja a házban lakik, olyan nagynak tűnik az épület és viszonylag kicsi a jógarészleg, de mégsem. A központi teremben 16 fő fér el, ha többen jönnek, akkor egybe nyitják egy másik helységgel ahol még páran leteríthetik szőnyegüket/matracukat. Belülről régi döngöltfalú parasztházra emlékeztet a miliő, barna fa gerendás mennyezettel és tartóoszlopokkal, nagyon kellemes az atmoszférája, ideális hely Vinyasára. Amúgy hátul van még egy kis étterem, az épületet megkerülve lehet megközelíteni, amolyan indiai Laci konyha, egészséges kiadásban, mindenféle organikus vega éttelt lehet kapni, elég drágán és még napi ajánlat is van meg wifi. A brownieuk fenséges!
A gyakorlatomat utolsók között fejezem be, baromira kifáraszt, és sajnos nem úgy sikerült, ahogy kéne. Tegnap óta a hátsó lábizmomba, komoly izomláz van, annak számlájára írom történteket:-(
Ma az is kiderült, hogy valahol a környéken van délutáni „Back bend class”!!! El sem tudom képzelni milyen lehet egy óra amikor csak hátrahajlást gyakorlunk!? Ezt mihamarabb ki kell próbálni!

Nincsenek megjegyzések: