2008. december 29., hétfő

Elmúlt hetek

Az elmúlt 2-3 hétben kicsit hanyagoltam a blog-ot több azaz két főbb okból kifolyólag: Napi két jógaóra nem tűnik soknak, viszont nekem az volt. Sheshardi hajnali Ashtangáin, nagyon komoly igazításokat („szaknyelven” adjustment, erről a következő fejezetben részletesebben) kapunk, aminek a feldolgozásához idő kéne, ami nem nagyon van mivel 15.30 kor kezdődik a BackBending óra. Előtte még aludni is kell minimum 2 órát, plusz pranajama gyakorlás (légző gyakorlat), a „kötelező” chai BB canteen-ban, reggeli készítés, bevásárlás, mosás, stb… Szóval nagyon elmegy az idő. Na és a bacbendig class sem egyszerű.

Ráadásul megérkezett Mysore-ba Várhidi Beáta kedves barátom, a Mandala jógastúdió fiatal oktató reménysége (kis jóindulattal fiatal:- ) aki nem egy egyszerű eset, de olyan jó hogy itt van! Intéztem neki a tutit, az emeletünkön lakik sajátos szubkultúránkban. Azt hiszem jól is érzi itt magát!? Annak ellenére, hogy nyaralni jött keményen bevállalta magát, napi 2 óra (2 x 1,5) Vinaynal. Ha az anyukája esetleg olvassa a blogot akkor üzenem Neki, hogy minden reggel nyüstölni kell a lányát, hogy elmenjen a reggeli órára, sosem akar felkelni, mindig kitalál valami jó kifogást! (de aztán általában elmegy. ma amúgy nem ment el reggel) Tessék valamit csinálni!!!

Két hete elbúcsúztunk két nagyon jó arctól és baráttól, Sam-től és Mark-tól.


Bal közép, Sam (a nők nagy kedvence), jobb lent, Mark a drop back specialista

Ja és voltunk Beával egy jó kis Karácsonyi partin Stephanie-nál. A Francia hölgy a Mandalával szemben bérel egy kis szobát egy vidéki kastély szerű épületben, amihez tartozik egy szerény kb. 200m2-es tetőterasz, több szintes. Pálmafák és egyéb általam nem ismert zöldek, csillagos ég, rózsa szirmok a földön, igényes hause zene, rengeteg kaja és nagy számú ismert és ismeretlen arc fogadott minket, Szent este 9 környékén. Na jó volt pár üveg bor is… meg kelés másnap reggel 4.30-kor mivel a karácsony se nem szombat se nem moon day idénL Ennek ellenére meglepően jól sikerült az este, igaz a másnapi reggeli órán egyikőnk sem jelent meg. Azért kicsit szégyelltem magam!





A közös karácsonyfa


Stephanie gyújtogat


Szól a hause


Delphin és Stephanie (a fekete gyémánt amúgy Német útlevélel rendelkezik)


Endrunak csak a jógán jár az esze, sose tud belazúlni...


"Handsome" nyomúl (nem sok sikerrel Gyuri még jobb...)


Efrat és a szirmok


A tekerős Izrealita. Tényleg egész este meg sem állt...




Boldog Karácsony (azért mindenkinek hiányoznak az otthoniak)

1 megjegyzés:

Várhidi Beáta írta...

IGEN, RÁADÁSUL VALÓBAN MEGÉRKEZTEM MYSORE-BA:) TÖBB MINT 24 ÓRÁT UTAZTAM, KÖZBEN NÉHA ELBIZONYTALANODTAM, HOGY JÓL DÖNTÖTTEM-E? PERSZE KELLETT NÉHÁNY NAP, HOGY INDIA RITMUSÁT, "ILLATÁT" ÉS KÖRÜLMÉNYEIT MEGSZOKJAM. SZOMBATON ÉRKEZTEM ÉS VASÁRNAP MÁR VINAY KUMAR BECBENDING ÓRÁJÁN JÓGÁZTAM:) ISTVÁN ÖSZTÖNZÉSÉRE,HIÁBA MONDTAM NEKI HOGY PIHENNI JÖTTEM, ANNYIRA BELEMERÜLT A JÓGÁZÁSBA, HOGY MÁSRA MÁR NEM IS TUD GONDOLNI! NAGYON SZORGALMASAN GYAKOROL, FORDÍTJA A SZAKIRODALMAT, TELJES ODAADÁSBAN VAN:)
ITT VASÁRNAP A HÉT ELSŐ NAPJA ÉS SZOMBAT A SZABADNAP (SAJNOS CSAK 1 NAP). MIVEL PIHENNI JÖTTEM VALÓBAN NEM KELTEM FEL MINDEN REGGEL (KÉTSZER:)) HOGY ELBANDUKOLJAK A HAJNAL F6-OS ÓRÁRA, ANYU REMÉLEM MEGBOCSÁJTOD;)!

TEGNAP 2009 HAPPY NEW YEAR PARTY-T RENDEZTEK A HÁZBAN AHOL LAKUNK, NAGYON MULATSÁGOS ÉS HANGULATOS ÉLMÉNYBEN VOLT RÉSZÜNK, NEMSOKÁRA LÁTHATJÁTOK A KÉPEKET ÉS A VIDEÓKAT:)
BOLDOGÁSGOS ÚJÉVET MINDENKINEK!
SZERETETTEL ISTVÁN & BEA